Cryolipolyse Den Haag

De Cryoskin is de nieuwste ontwikkeling voor non-invasieve verbetering van de  lichaams- en gezichtscontouren. Het geheim van CryoSkin is de temperatuurverschillen: sculptuur je lichaam en en vertrak de huid met gecontroleerde verwarming en koeling van de CryoSkin. De behandeling is pijnvrij en de resultaten zijn onmiddellijk. De afslankende effecten van CryoSkin zijn indrukwekkend: u kunt 0,5 tot 3 cm verliezen met een enkele behandeling! Dus bent u op zoek naar cryolipolyse Den Haag dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Cryoskin is een veilige, geavanceerde methode voor het verbeteren van de lichaamscontouren. Met de Cryoskin kunnen we elke behandeling aanpassen aan uw unieke. Cryoskin kan vier verschillende behandelingen uitvoeren: Slimming, Cellulite, dubbele kin/ onderkin en de Facelift.

Cryolipolyse Den Haag, hoe werkt het?

We nemen de tijd om de behandelopties samen met u te bepalen die het beste zijn voor u zijn, op basis van hun huidige gezondheidstoestand, lichaamsbouw en individuele doelen voor hun uiterlijk.

Om u te helpen uw ideale resultaten voor lichaamscontouren te bereiken, bespreken we welk programma voor u het meest geschikt is en beantwoorden we ook alle vragen die u heeft.

Een Slimming-behandeling wordt uitgevoerd met behulp van gel en de applicator. Tijdens uw afslankbehandeling past de CryoSkin gedurende de eerste twee minuten van de sessie gecontroleerde warmte op de huid aan. Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. Door de  kou wordt cryolipolyse bereikt, de vetcellen worden vernietigd door specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 0 en -6 graden Celsius. Door deze gecontroleerde koeling van de vetcellen zal apoptose proces in gang worden gezet. Uw dode vetcel zal gedurende 14 dagen na uw behandeling op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd.

Deze snelle overgang van warme naar koude temperaturen zal een proces initiëren die bekend staat als “thermische schok”. Daarnaast verbetert de behandeling de bloedsomloop en de productie van collageen, en bevordert de vernieuwing van uw huid en weefsel. Cryotoning helpt de mircrocirculatie te verbeteren en het metabolisme te versnellen, wat resulteert in een hogere productie van collageen. Dit helpt cellulitis en fijne lijntjes te verminderen. Voor het beste resultaat is het advies om 2 uur voor en 2 uur na de behandeling geen suikers in te nemen en na de behandeling veel water te drinken.

De behandelzones zijn: Gezicht, onderkin, buik, flanken (love handles), billen, heupen, dijen en armen.

De resultaten zijn over het algemeen zichtbaar na de eerste behandeling, maar de beste resultaten na 5 sessies.

Behandelingen duren tussen de 20 en 30 minuten

Cellulitis: evt. In combinatie

Cellulite behandeling:

De puntjes in de huid – ook wel cellulitis of sinaasappelhuid genoemd – ontstaan door onderhuids vet dat verkleefd is. Deze vetcellen zijn zeer hardnekkig, waardoor cellulite  niet of erg lastig te verhelpen is door middel van sporten of een aangepast eetpatroon.

Wilt u van die vervelende cellulite af? Kies dan voor een cellulite behandeling van Elite Care. Wij gaan de strijd aan met uw cellulite. Een Cryoskin Toning behandeling, behandelt het gewenste gebied met gecontroleerde koeling. Koude temperaturen verbreden de bloedvaten, waardoor de zuurstoftoevoer toeneemt. Dit stimuleert de aanmaak van collageen waardoor cellulite wordt afgebroken. Het resultaat is een gladde huid. In combinatie met onze anti cellulite crème, zeer mooie resultaten!

De resultaten zijn over het algemeen zichtbaar na de eerste behandeling, maar de beste resultaten na 5 sessies.

Behandeling duren tussen de 20 en 30 minuten.

Anti Aging  – Cryo gezichtsbehandeling:

Een natuurlijke niet-invasieve manier om er jonger uit te zien!

Zowel mannen als vrouwen kunnen hun gezichtsuitdrukkingen doen herleven met een niet-invasieve Cryoskin Facelift. De behandeling stimuleert de productie van collageen en elastine in de huid. Cryoskin Facelift is een verstevigende huidbehandeling die kleine rimpels, lijntjes, roodheid en huid irritatie verminderen.

De resultaten zijn over het algemeen zichtbaar na de eerste behandeling

Behandeling duurt 20 minuten

Prijslijst
Cryoskin slimming / vet verwijderen
Proefbehandeling €  59
Losse behandeling € 120
Een kuur van 5 behandelingen € 449
Dubbele kin/ onderkin
Proefbehandeling €  49
Losse behandeling €  69
Een kuur van 5 behandelingen € 275
Toning/verstevigen/cellulite Proefbehandeling €  49
Losse behandeling €  89
Een kuur van 5 behandelingen € 350
Facelift Proefbehandeling €  49
Losse behandeling €  69
Een kuur van 5 behandelingen € 275

Dus bent u geintereseerd in Cryolipolyse Den ? Neem dan contact op, via email of telefoon. Wij informeren u graag. Wij zijn gevestigd in den Haag wateringse veld. Het is gratis parkeren.

Cryolipolyse Den Haag
Cryolipolyse Den Haag
Cryolipolyse Den Haag wateringse veld