Meso haar therapie:
Behandeling tegen haaruitval en bevordering van haargroei.

Verminderde haargroei of haarverlies? Meso hair haar therapie is een bewezen effectieve behandelmethode bij haarverlies en dunner wordend haar. Het haarverlies wordt geremt en de haarzakjes worden geactiveerd om weer gezonde haren te produceren.

De behandeling kan ook preventief of als onderhoud worden ingezet voor het behoud jouw volle haardos.

Het hoofdbestanddeel van Meso hair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat Meso hair cocktails speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Tijdens de behandeling wordt met een dunne naald peptides in de hoofdhuid gebracht. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Dit stimuleert de haargroei, verminderd haarverlies, maar zorgt ook voor dikker en steviger haar. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar zal zijn. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding. Door een verbeterde doorbloeding heeft mesotherapie een positief effect op uw haargroei. Kleine (dons)haartjes kunnen zich, door toedoen van de samenstelling van de injectievloeistof, verder ontwikkelen tot sterkere haren.

Indien het haar compleet weg is, dan zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden.

De mesotherapie behandeling tegen haaruitval brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Ongewenste haaruitval kan soms worden gestopt.
  • De haarsituatie kan verbeteren.
  • De haargroei wordt gestimuleerd en haren worden gezonder.

Hoe vaak moet er behandeld worden?

Wanneer u start met de Haargroei Mesotherapie zullen wij dit adviseren in kuurvorm. Uw haren zitten namelijk in verschillende fases van de groeifase tot de uitvalfase en in die 6-8 behandelingen zullen dus alle haren behandel worden. Bij sommige indicaties/situaties kunnen meer behandelingen nodig zijn. Om de resultaten te onderhouden of verder te verbeteren komt u iedere 6-8 weken voor een losse behandeling of u herhaalt u de kuur na 6-8 maanden.

Vrouwen: Gemiddeld 8 behandelingen

Mannen: Gemiddeld 6 behandelingen,
Interval: 1 week

Hoe werkt mesotherapie bij haaruitval precies?

Mesotherapie behandelingen worden doorgaans uitgevoerd door ervaren specialisten. De behandeling is vooral effectief bij de aanpak van haaruitval die een gevolg is van Alopecia androgenetica. U neemt plaats in een comfortabele behandelstoel, waarbij u zich probeert te ontspannen. Gedurende de behandeling worden met behulp van een zogenaamde mesogun met daaraan een kleine injectienaald vitamines, aminozuren en mineralen in de haarzakjes geïnjecteerd. Het haarverlies wordt hierdoor verminderd. Door een verbeterde doorbloeding heeft mesotherapie een positief effect op uw haargroei. Kleine (dons)haartjes kunnen zich, door toedoen van de samenstelling van de injectievloeistof, verder ontwikkelen tot sterkere haren.

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen stylingsproduct in je haar aanbrengen. Na de behandeling mag je je haar 24 uur niet wassen; dit om het product zo ongestoord mogelijk zijn werk te laten doen.

Wat kan ik verwachten na een mesotherapie behandeling?

Uw hoofdhuid kan door het injecteren met de mesogun wat gevoelig zijn. Wees voorzichtig met het aanraken van en wrijven over de behandelde huidoppervlakte. Het is belangrijk om krabbelen te vermijden, dit kan immers tot wondjes leiden die in extreme gevallen ontstoken kunnen raken. Gun de geïnjecteerde stoffen de kans om optimaal te kunnen werken. Specialisten adviseren om de eerste 24 uur na de behandeling uw hoofd niet nat te maken en/of uw haar niet te wassen. Zweten wordt eveneens afgeraden. Stel daarom een sauna bezoek of een intensief uurtje sporten een paar dagen uit.

Is mesotherapie een pijnlijke behandeling?

Over het algemeen wordt mesotherapie niet als pijnlijk ervaren. Het spreekt voor zich dat u de injecties voelt, omdat er gebruik wordt gemaakt van kleine naaldjes is de pijn minimaal. Bent u erg gevoelig of bent u bekend met een lage pijngrens? Maak dit tijdig kenbaar bij de behandelend specialist. Van napijn is bij een mesotherapie behandeling zelden sprake. Na een behandeling kunt u vrijwel alle werkzaamheden weer hervatten.

Prijzen:

Losse behandeling: €75

Kuur van 6 behandelingen: €399